Rechtsbijstand voor uw bedrijf op maat

 

Een rechtsbijstandverzekering kan u helpen bij verschillende juridische kwesties met betrekking tot uw onderneming.

 

Iedereen heeft rechten, maar heeft men ook de juiste tools? Elke zelfstandige of bedrijfsleider kan te maken krijgen met professionele geschillen: met een klant, een leverancier, een werknemer, fiscale administratie… 

Heel wat mensen maken bovendien geen gebruik van het rechtssysteem: “Omdat het veel tijd in beslag neemt” (83%), “Omdat het te duur is” (81%), “Omdat men zich niet thuis voelt in de juridische wereld” (58%)… (Exclusief representatief marktonderzoek Datasynergie 12/2018).

De kosten om een conflict op te lossen kunnen inderdaad hoog oplopen. Zo blijkt uit onze dossiers dat een gemiddelde procedure voor de rechtbank bij zelfstandigen en ondernemingen 4 391 EUR kost. U goed beschermen tegen zulke kosten is dus van belang.

Een goede rechtsbijstandverzekering biedt hier de oplossing. Onze eigen juristen en schadebeheerders lossen jaarlijks 75% van alle conflicten zelf op. De overige conflicten worden via de rechtbank beslecht. Met een onafhankelijke verzekering rechtsbijstand kunt u dus gerust zijn dat uw rechten verdedigd worden wanneer nodig.

Maak zelf een offerte op o.b.v. uw bedrijfskenmerken.

U kan zich laten bij staan om een offerte op te maken door ons kantoor, echter hebben wij verschillende elementen nodig om een berekening te kunnen maken.

De maatschappij DAS heeft nu een online tool ontwikkeld om deze informatie te ontvangen.

U gebruikt deze link en kan alle nodige informatie ingeven. Wij bespreken dan de mogelijkheden en de verschillende offertes met u.