Documenten

 

Alle documenten die u nodig heeft staan ondertussen online of zijn ter beschikking in ons kantoor op eenvoudig verzoek.

Hier vindt u de algemene voorwaarden en commerciële documenten betreffende de producten van onze partners. Hebt u vragen of opmerkingen, aarzel niet om ons te contacteren. 

Nog niet gevonden wat u zoekt? Klik hier om toegang te krijgen tot de Sector Catalog.

Toch niet gevonden wat u zoekt? Probeer de website van de desbetreffende verzekeringsmaatschappij of stuur ons een e-mail. Uiteraard kan u ook altijd kosteloos een kopie van uw polissen, algemene voorwaarden, IPID fiches, enz. ophalen in ons kantoor. Alle pré-contractuele informatie vindt u op de websites. Bent u niet zo vertrouwd met het internet? Dan drukken wij de gevraagde informatie voor u af in ons kantoor of bezorgen wij deze via e-mail. Alle opties en mogelijkheden zijn aanwezig om u verder te helpen/informeren/bij te staan. 

Financiële informatie nodig? De FSMA heeft haar Wikifin-website volledig vernieuwd. De website heeft nu een modernere look & feel, een structuur die toelaat de informatie nog sneller terug te vinden en een performante zoekfunctie. Bovenop de schat aan tekstuele informatie en de populaire rekentools, staan er op de website een hele reeks nieuw ontwikkelde educatieve filmpjes over allerlei geldvragen. 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 

Geen resultaten

Geen resultaten